Anyukáknak

Rendszeres programok anyukáknak Budaörsön, Törökbálinton és Budakeszin

Kadar GabriellaA csodák útján.

Művészeti, önismereti foglalkozás felnőtteknek, családoknak, baráti társaságoknak, Kádár Gabriella szobrász-keramikus vezetésével, időpont egyeztetés szerint.

Helyszín: Budaörs, Baross utca 48.

Gyerekeknek a foglalkozás ebben a tanévben pénteken 16 és 18 óra között, valamint szombatonként 10 órától 12 óráig tart.

Elérhetőség:
Telefon: 06-30-505-8407
E-mail: kadargabriella@hotmail.com,
Facebook: Kádár Gabriella, Budaörs

 

headerImgBaba-mama klub Törökbálinton

Várjuk azokat a kismamákat, akik szívesen hoznák el csemetéjüket gyermekközösségbe. Beszélgetünk a gyermeknevelés örömeiről és nehézségeiről (etetésről, altatásról, bilizésről, dackorszakról, lelki nevelésről).Egymás ötleteit módszereit, vagy éppen problémáit meghallgatva talán mi is tanulhatunk néhány fontos dolgot, ami segítségünkre lehet csemetéink nevelésében. A gyerekek a foglalkozások alatt jászhatnak. Kézműveskedünk is, és közösen tanulunk mondókákat,énekeket!
Helyszín: Munkácsy M. Művelődési Ház földszintjén
Időpont: péntekenként 9.30-tól 11.30-ig
Cél: Közös játék, éneklés, kirándulás, eszmecsere, “kézműveskedés”, a családok összefogása!
Költségek: komolyabb költség nincsen. Maximum anyagköltség.
Kérjük hogy egymás védelmének érdekében, csak egészséges, nem fertőző gyermekekkel gyertek el. baba-mama.mindenkilapja.hu

Maminbaba – Hordozós Latin Fitness 

maminbaba_logo_hatternelkul-e1358929719821 Kedves Anyukák!!
Engem Oláh-Berezvai Áginak hívnak és Maminbaba – hordozós latin fitness órákat tartok Érden és környékén!
Mindig is szerettem mozogni és táncolni. Kisfiam megszületése előtt is rendszeresen jártam zumbázni, tornázni és step aerobikozni. Ebből is látszik, hogy szeretem a pörgős és táncos alapú mozgásformákat.
Nagyon megörültem annak, amikor hallottam a Maminbabáról. Gondoltam, hogy ezt pont nekem találták ki, hiszen együtt táncolhatok a gyermekemmel, valamint a szülés után a mozgás öröméről sem kell lemondanom. Boldoggá tesz továbbá az is, hogy ezt a fajta mozgásformát és örömteli érzést – már a Maminbaba oktatói igazolvány birtokában – a mozogni vágyó anyukáknak is megmutathatom.  Bővebben.

ficserke1“Beszélj úgy, hogy érdekelje” szülői kommunikációs tréning a Ficserkében ( Budapest, 1223 Rózsakert utca 63. )
Türelmesebb lennél, és szeretnéd jobban megérteni a gyereked? Ez a tanfolyam azoknak a szülőknek szól, akiknek fontos a stabil és bizalmas kapcsolatot a gyermekeikkel, akik készek kis változtatásokra, hogy jóval nagyobb változást tapasztaljanak a gyerekeik oldaláról. A tanfolyam célja az, hogy a család, mint egység jól működjön, és mindenki jól érezze magát. További infók, jelentkezés a novemberi tréningre a weboldalon.