0-6 éveseknek

Rendszeres programok 0-6 éveseknek Budaörsön, Törökbálinton és Budakeszin 

 


 babas joga  Baba-mama jóga, kisbabás és nagy babás jóga Budaörsön

A babás jóga segít a szülés utáni regenerációban, a fizikai és mentális kondíció visszaszerzésében, valamint segíti a baba fejlődését, mozgásérzékelését és az idegrendszerének, értelmi képességeinek a fejlődését.A szülés után elkezdett babás jóga részben tovább növeli a kismama jóga alatt megszerzett bensőséges kapcsolatot anya és gyermeke között.
Kisbabás jóga az első korosztály a 6 hetestől 8 hónapos korig terjed. Ilyenkor még 90 percesek a foglalkozások. Sokat fogjuk a babát és vele, őt mintegy passzívan jógáztatva végezzük a gyakorlatokat.A baba egy napról napra nehezedő súlyzóvá válik a babás jóga gyakorlatok közben.
Nagy babás jóga  a második korosztály a 8 hónapostól 24 hónapos korig terjed. Nekik már csak 60 percesek a foglalkozások, mivel lényegesen nagyobb a mozgásigényük ilyenkor már a babáknak, és nehéz lekötni őket hosszabb ideig. Ilyenkor a baba már tényleg nehéz tud lenni, kevesebbet emelgetik, hozzák-viszik a mamák és inkább önálló gyakorlatok vannak.

Helyszín: Barkan Method Hot Yoga , 2040 Budaörs, Szabadság út 86.

Időpont: nagy babás jóga:kedd 9:00-10:00, kis babás jóga: 10:30-12:00

Elérhetőség: 06 23 428 291 , 06 70 363 4030

info@barkan.hu

www.barkan.hu

 babausz

Babaúszás oktatás 4 éves korig a törökbálinti Sportközpontban.

 

Jelentkezés: 06/70 333 8880

Kittrich Judit testnevelő tanár, babaúszás oktató

 

 ringato

 Ringató – Vedd ölbe, ringasd, énekelj!

A Ringató foglalkozás éneklő, játszó édesanyák, édesapák csoportja, ahová már néhány hónapos kisbabával is lehet érkezni. A foglalkozások célja, hogy oldott, szeretetteli légkörben megismertesse a legkisebb gyerekek zenei nevelésének lehetőségeit, és a kicsik érzékennyé, fogékonnyá váljanak a jó zene, a művészetek iránt. Családi program, ahol felnőttek és gyerekek egyaránt élményhez jutnak. A Ringatóval épül a gyermeki lélek, erősödik a családi összetartozás.

Helyszín: 2040 Budaörs, Közösségi Ház ( Lévai u.34.)

Időpont:  péntekenként 10:15-től
Elérhetőség: Bauerné Tóth Kata énektanár,
                   Ringató foglalkozásvezető
                   06-20-343-0393
                   kata@ringato.hu
                   www.ringato.hu

 

 

Weboldalunk folyamatosan frissül. Amennyiben szeretné, hogy az Ön 0-6 éves gyerekeknek és anyukáiknak  szóló programja is megjelenjen a fenti táblázatban írjon a budaors.babamama.info@gmail.com címre vagy hívjon a 06/30-865-86-89-es számon.