Jégpálya Törökbálinton

Jégpálya Törökbálinton – a Telenor felajánlása

Kedves törökbálinti felnőttek és gyerekek!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, fiatalokat és idősebbeket, hogy a Telenor székháza melletti sportpályán 2013. január 5-től február 28-ig jégpálya nyílik.

A Telenor a dolgozói mellett szívesen látja a törökbálinti lakosokat és iskolás, óvodás csoportokat is.

A jégpályát a Telenor üzemelteti, a belépés a törökbálintiak számára ingyenes.

A jégpálya címe: 2045 Törökbálint, Pannon út 1. (A székház melletti sportpálya területén.)

Hétköznapokon a törökbálinti iskolás és óvodás csoportokat várjuk 10.00-15.00 óráig. (elsősorban a délelőtti időpontot preferáljuk)
Bejelentkezés az InternalServicesGroup@telenor.hu e-mail címen. A pálya iskolás csoportok általi igénybevételének nincs általunk megszabott feltétele, a gyermekek megfelelő felügyeletét a pedagógusok saját szabályaik szerint lássák el, a létszámot, az időpont egyeztetést és a felmerülő kérdéseket az írásos bejelentkezés után szóban is egyeztetjük.

Hétvégeken, szombaton és vasárnap és munkaszüneti napokon a törökbálinti lakosokat várjuk szeretettel 9.00-22.00 óráig. Bejelentkezés magánszemélyeknek nem szükséges, a belépés feltétele bármilyen igazolvány, mely szerint a belépni szándékozó Törökbálinton lakik.
A jégpályán korcsolya bérlési lehetőség, pihenősátor és WC áll rendelkezésre a vendégek kényelmének érdekében, Deezer szolgáltatásunk segítségével zene szól majd!